Restaurant
Reservering van het restaurant

Met ingang van 13 september 2016 staan leerlingen en docenten weer klaar voor het ontvangen van gasten in ons schoolrestaurant. Gastvrouwen en gastheren zijn de leerlingen van de afdeling Consumptieve Techniek. De lunches beginnen om 12.30 uur en duren tot 13.30 uur.

Voor een 3e klas lunch brengen wij €6,50 per persoon in rekening. De kosten voor een 4e klas luxe lunch zijn €8,50 per persoon. Deze bedragen zijn exclusief de prijzen voor de genuttigde drank.

Wellicht ten overvloede delen wij u mede dat het, in verband met de opzet (lesrestaurant), niet mogelijk is een onbeperkt aantal gasten te ontvangen. Reservering is dan ook noodzakelijk en wij zien graag uw reservering tegemoet.

Het plotseling verstek laten gaan door gasten plaatst ons, maar vooral de leerlingen, voor problemen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven zodat wij voor plaatsvervangers kunnen zorgen?

Voor reserveringen kunt u het bijgevoegde formulier invullen en aan ons retourneren. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk bericht of u op de door u opgegeven dagen onze gast kunt zijn. Heeft u nog vragen over de reservering dan kunt u contact opnemen met mevrouw Astrid Tiggeloven, telefoon 0543-55 15 15. Of per e-mail: a.tiggeloven@gerritkomrijcollege.nl

Graag begroeten wij u in ons restaurant.

Jaarrooster horeca 2016 2017

Menu derde klas

Menu vierde klas