Groep 8

Het Gerrit Komrij College is een brede scholengemeenschap voor mavo, vmbo, havo en vwo. Er is voor iedere leerling een passende opleiding. Graag begeleiden we je naar een mooi diploma. Onze eindexamenresultaten zijn goed! Bij ons op school krijg je met plezier les en andere activiteiten. Ieder jaar staan verschillende excursies, sporttoernooien en buitenschoolse activiteiten op het programma.

 

Open Huis, 30 januari 2019

We vinden het belangrijk dat je samen met je ouders een goede keuze maakt voor de school waar je straks 4, 5 of zelfs 6 jaar naar toe gaat. Om je te helpen die keuze te maken, organiseren wij op 30 januari een Open Huis. In de middag kun je minilessen bijwonen. Zo kun je ervaren hoe het is om steeds naar een ander lokaal te lopen met ook steeds weer een andere docent voor de klas. Ook maak je dan al kennis met vakken die op de basisschool niet gegeven worden. De leerlingen uit Winterswijk krijgen via de basisschool een persoonlijke uitnodiging voor deze minilessenmiddag. Kom je niet uit Winterswijk dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om minilessen bij te wonen.
In de avond is de hele school open voor ouders en leerlingen. Je hebt dan de kans om in de hal van de school, in de verschillende lokalen en leerruimtes kennis te maken met allerlei vakken en buitenschoolse activiteiten. Je kunt antwoord krijgen op al je vragen over het voortgezet onderwijs op het Gerrit Komrij College.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 30 januari 2019!

 

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!