Informatieavond

3logos

Gezamenlijke voorlichtingsavond op maandag 6 november 2017 over het voortgezet onderwijs in Winterswijk en de vooraankondiging van het open huis  

De gezamenlijke voorlichtingsactiviteit van het Gerrit Komrij College, Pronova en het Christelijk College Schaersvoorde voor ouders van leerlingen uit groep 8 vindt plaats op maandag 6 november 2017. De informatie die wij deze avond presenteren, kan u helpen bij het bepalen van de schoolkeuze voor uw zoon of dochter. Dit is een belangrijke keuze waar goed over moet worden nagedacht. Wij nodigen u dan ook van harte uit aanwezig te zijn tijdens deze informatieavond.

Het accent van de avond zal liggen op een presentatie over het aanbod en de opbouw van het voortgezet onderwijs in Winterswijk, van vmbo tot en met vwo. Wat wordt de leerling in de verschillende leerwegen geboden en wat wordt van de leerling gevraagd om succesvol te zijn in een bepaalde leerweg?

Daarnaast zullen het Gerrit Komrij College en Christelijk College Schaersvoorde in een eigen presentatie inzicht geven in de wijze waarop zij vorm geven aan het onderwijs. Tevens zal ook Pronova aanwezig zijn en informatie geven over praktijkonderwijs in Winterswijk.

De voorlichtingsavond vindt plaats in het Gerrit Komrij College aan de Parallelweg 7. Vanaf 19.15 uur staat voor u de koffie klaar. Om 19.30 uur start de avond met de eerste voorlichtingsronde. Na afloop van de voorlichtingsrondes is er volop gelegenheid om na te praten in het Atrium. U kunt hier dan ook met uw persoonlijke vragen terecht bij de vertegenwoordigers van de scholen. We verwachten de avond rond 21.30 uur te sluiten.

Tevens worden er op de verschillende locaties in de komende periode Open Huizen georganiseerd, zodat zowel uw zoon of dochter als u in de gelegenheid wordt gesteld om het onderwijs op de diverse locaties van dichtbij te ervaren, sfeer te proeven en kennis te maken met onze collega’s.

  • Het Christelijk College Schaersvoorde organiseert minilessen op woensdag 24 januari 2018 op haar locatie te Winterswijk. Het Open Huis van de locatie Winterswijk is eveneens op 24 januari 2018.
  • Het Gerrit Komrij College organiseert de minilessenmiddag op woensdag 31 januari 2018 en diezelfde avond is er het Open Huis.
  • Het Open Huis van Pronova zal plaatsvinden op donderdag 18 januari 2018 van 18.30 – 20.30 uur. De workshopmiddag voor de leerlingen zal gehouden worden op 8 november 2017 van 14.30 – 16.30 uur.

Graag begroeten wij u op maandag 6 november aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Gerrienke Wensink, Locatie/Teamleider Christelijk College Schaersvoorde

Jos Bleumink, Zorgcoördinator Pronova

Annemarieke Takken,  Afdelingsleider brugklassen mavo/havo/vwo Gerrit Komrij College

 

3logos

 

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!