Kei van Komrij 2019
Geplaatst op: 21 december 2018

Afgelopen dinsdag 18 december was de onthulling van de foto van de winnaars van de Kei van Komrij 2018 op de Wall of fame. Een feestelijke gebeurtenis en tevens de aftrap van de activiteiten ter voorbereiding op de Kei van Komrij 2019. Aanwezig was Teun van Eck, als afgevaardigde van de band die de editie van 2018 gewonnen heeft. Verder was er rector Sjef Lommen en de organisatie van de Kei van Komrij 2019. Lisanne Lankheet komt dit jaar de organisatie versterken. Afscheid hebben we genomen van Alie Koopman, die, na jaren deel uit te hebben gemaakt van de organisatie, andere taken op zich zal nemen en ons alleen nog zal ondersteunen met wat praktische hulp.

De Kei van Komrij zal dit jaar iets later zijn dan u van ons gewend bent, namelijk: vrijdag 15 maart 2019. Een datum om hiervoor vrij te houden in uw agenda. We hopen ook dit jaar weer op veel aanmeldingen van leerlingen en collega’s.

We hebben dit jaar een aantal vloggers van school benaderd om een Keivlog te maken voor deze eerste KeiVlog zie: https://youtu.be/oDAvo3aIctQ (let op, in deze KeiVlog staat nog 22 maart als datum, maar die datum komt te vervallen, de datum van de Kei van Komrij is 15 maart!)

Wij hopen op veel aanmeldingen met verschillende soorten acts. Het gaat niet alleen om optredens met zang, ook andere kunstdisciplines zijn welkom, denk aan cabaret, dans, acrobatiek enzovoorts. Mocht u een zoon of dochter hebben voor wie dit iets is, dan zou het fijn zijn als u ook deelname zou stimuleren. Sommige jongeren hebben namelijk nét een klein zetje nodig om hun talent te durven tonen.

Misschien kan de Kick Off workshop die we dit jaar voor het eerst van te voren organiseren ook nét dat kleine zetje zijn. De Kick off workshop is bedoeld voor de leerlingen die nog twijfelen of ze mee willen doen, maar ook voor leerlingen die nog graag wat tips willen voor hun auditie.

Nog even samengevat alle info uit de KeiVlog op een rij:

Kick off workshop: op dinsdag 5 februari. Opgave voor deze Kick off workshop: voor zaterdag 19 januari 2019, opgeven via magister mail naar S. Damen. (Vermeld in de opgave bij het onderwerp: ‘Opgave Kick off’.)

Audities: op 14 februari (1e en 2de lesuur) en op 21 februari (1e en 2de lesuur) zijn er live audities. Daarnaast is het is ook mogelijk om auditie te doen via een filmpje.

Live audities: Als leerlingen mee willen doen met de live audities kunnen zij zich vanaf dinsdag 18 december inschrijven via ‘Inschrijven activiteiten’ in Magister (leerlingen ontvangen hier via Magister nog informatie over). Aanmeldingen voor de live audities: moeten voor donderdag 7 februari 2019 binnen zijn!  Mocht uw zoon/dochter aanmelden via Magister moeilijk vinden, kan deze gerust naar ons toe komen of ons hierover mailen, dan helpen wij hem/haar.

Auditie via filmpje: Als leerlingen auditie willen doen middels een filmpje dan moeten ze dat filmpje verzenden via www.wetransfer naar: s.damen@gerritkomrijcollege.nl  Auditiefilmpjes moeten voor donderdag 14 februari 2019 binnen zijn!

Kei van Komrij 15 maart 2019

Meer info over onze mystery guest volgt nog in een nieuwe vlog van de Keivloggers, houd ze in de gaten!

Als organisatie verheugen we ons op een periode waarin we in andere jaren al veel leerlingen hebben zien opbloeien en samen als team er iets moois van hebben zien maken.

Alvast bedankt voor uw medewerking en wie weet tot ziens op vrijdag 15 maart 2019.

Lisanne Lankheet

Saskia Teunissen

Sabrina Damen-Heesen

foto-002

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!