Start schooljaar 2019-2020
Geplaatst op: 6 september 2019

Op het moment dat ik de titel voor dit stukje boven mijn tekst zette, besefte ik dat het jaar 2000 al heel ver achter ons ligt. We gaan al richting 2020! De tijd en daarmee ontwikkelingen gaan voor mijn gevoel razendsnel. Het Gerrit Komrij College gaat ook in deze snelle tijd mee en begint dit jaar in de brugklas met leerlingen die een laptop tot hun beschikking hebben. De manier van lesgeven zal daardoor aangepast worden en zal anders zijn dan we gewend zijn. Ongetwijfeld zullen we u in deze nieuwsbrief in de loop van het jaar op de hoogte houden van de vorderingen.

Daarnaast is de start van een schooljaar altijd spannend. Voor de leerlingen is het spannend in welke klas zit ik, welke docenten heb ik en hoe zit mijn rooster in elkaar? Voor de docenten is het net zo spannend welke groepen krijg ik, hoe ziet mijn rooster eruit? En voor de schoolleiding is het ook spannend om alle vacatures vervuld te krijgen. Het kan op papier wel allemaal kloppen, maar is dat in de praktijk ook zo? Kortom we lopen in de praktijk best wel tegen een aantal zaken aan. We proberen het ideaal te benaderen, maar dat zal wellicht niet voor iedereen lukken.

Het belangrijkste is dat we weer met vol enthousiasme en met nieuwe energie aan dit schooljaar beginnen, dat geldt voor alle geledingen in onze mooie school. Het gebouw heeft tijdens de vakantie her en der weer het nodige onderhoud gehad en is klaar voor het nieuwe schooljaar.

We gaan een succesvol en mooi nieuw schooljaar tegemoet. Ik wens iedereen veel plezier en veel succes dit jaar.

Sjef Lommen
Rector

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!