Open Huis Gerrit Komrij College op 16 & 30 januari

Open Huis Gerrit Komrij College op 16 & 30 januari

Open Huis Gerrit Komrij College op 16 & 30 januari

Open Huis VMBO 16 januari Het Gerrit Komrij College

Ben jij op zoek naar een leuke school waar je kunt laten zien wat je kunt? Vind je het leuk om dat wat je leert ook direct in de praktijk uit te proberen?

Dat kan op het Gerrit Komrij College. Onze school heeft kleine afdelingen, waar leraren weten wie je bent en zorgen dat je een mooi diploma kunt halen. Bij ons is wat je kúnt, even belangrijk als wat je wéét. Het Gerrit Komrij College is gespecialiseerd in het ‘leren in de praktijk’. Maar je leert meer, zoals samenwerken met anderen, zelfstandig werken en bijvoorbeeld verantwoordelijkheid nemen.

De volgende stap
Van de basisschool naar de middelbare school is een grote en belangrijke stap. Als de basisschool een vmbo-advies geeft, is het Gerrit Komrij College een goede keuze. Onze afdelingen zijn klein en dat betekent dat vrijwel alle leraren en leerlingen elkaar kennen zodat je je snel op je gemak zult voelen en dat is weer goed voor je leerprestaties. We willen je graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze school, zodat je weet wat er komen gaat.

We willen je graag kennis laten maken met ons vmbo. Dat is een opleiding die je in een beroepsrichting basis of kader opleidt of je op weg helpt in een theoretische richting op de mavo.

Dit gaan we doen op woensdag 16 januari 2013:
De school is vanaf 13.00 uur voor jullie open. Vanaf 13.15 uur kunnen jullie minilessen volgen en alle bij ons aanwezige leerbedrijven bekijken.

We zien jullie graag op woensdag 16 januari!
Download hier de uitnodiging.

Open Huis Gerrit Komrij College 30 januari

WINTERSWIJK GAAT OVER: WORD JIJ OOK KOMRIJER?

Ben jij op zoek naar zo’n leuke middelbare school en zit je in groep 8 van de basisschool? Misschien is het Gerrit Komrij College wel de leukste school voor jou!

Het Gerrit Komrij College is niet alleen een goede, maar ook een gezellige school. Het is ook de plek is om vrienden te maken, jezelf te leren kennen en te groeien. In ons gebouw hangt een plezierige sfeer. Bij ons mag ieder zichzelf zijn: leerlingen en docenten gaan op een prettige manier met elkaar om.

Op het einde van dit schooljaar als het bijna zomer is, neem je afscheid van de basisschool. Je maakt de sprong naar het voortgezet onderwijs. De komende tijd ga je samen met de ouders op zoek naar de school waar je je thuis voelt en die het beste bij je past. Die beslissing hangt niet alleen af van de opleidingen die de school aanbiedt, maar ook van de sfeer in de school, het extra aanbod, de buitenschoolse activiteiten en de begeleiding.

Het Gerrit Komrij College staat bekend om de goede sfeer. Dat is belangrijk. Want als jij je prettig voelt in school, gaat het leren je gemakkelijker af. We vinden het belangrijk dat je je op meerdere terreinen ontwikkelt: sociaal, cultureel en als mens. Een schooltijd op onze school moet extra interessant én bijzonder worden.

Op het Gerrit Komrij College krijg je les in een groep van leerlingen van jouw niveau en bieden we je ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Natuurlijk stellen we ook eisen die horen bij jouw niveau, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dan kun je zelf ontdekken waarin jij ook écht uit kunt blinken.

Wij hopen dat je een kijkje komt nemen op het Gerrit Komrij College op 30 januari 2013. Dit gaan we doen:
Speciaal voor ouders, leerlingen van groep 8 en hun leerkrachten organiseert het Gerrit Komrij College dit Open Huis. Iedereen is van harte welkom! Wij openen onze deuren. Leraren en leerlingen vertellen wie we zijn en wat we doen. We presenteren allerlei vakken en verschillende schoolactiviteiten. Tussen 13.00en 16.00 uur zijn er minilessen voor de leerlingen van groep 8 met hun meesters en juffen. Ontvangst om 13.00 uur in de grote hal van de school. Tussen 18.30 – 21.00 uur staan de deuren van de school open voor basisschoolleerlingen en hun ouders. Vrije inloop vanaf 18.30 uur.

Ga ook jouw droom achterna. Word ook Komrijer!

Download hier de uitnodiging.

Op deze pagina:

Er zijn geen tags aanwezig op deze pagina!